Vores virksomhed startede 1995, hvor vi købte et landbrug med 40 årskøer. Vi voksede vores landbrug til 450 årskøer med fokus på avl. I vores tid som landmand opnåede vi 4 x 100.000 kg køer samt at få avlet en tyr ved navn Jul, der lå som nr 2 på brugstyre listen i et enkelt år.

Vi gik konkurs med vores landbrug i 2013. Det var hårdt at blive sat på gaden og få 14 dage til at pakke et helt liv ned. I 4 år arbejdede jeg for Kurt Nisgaard ApS. I 2017 var vi klar til at komme videre og besluttede igen at blive selvstændig familiefirma.

Der er i dag speciel fokus på nødstedte landmænd, der som os ikke kan klare krisen. Vi ved hvor hårdt det er at blive sat af sit livs værk.

Vi har stået i samme situation og kan derfor snakke med landmanden om disse tunge tanker. Vi kan fortælle, at der trods alt er et liv på den anden side. Vores familie består af Jan, Ania, Steffen, Jacob, Simon, Jeppe, Rasmus og Kasper. Jeppe er desværre ikke blandt os mere, men han lever og ånder stadig i vores hjerter. Familie, Fodbold, Jagt og Jagthunde er en stor del af vores liv.

Kontakt og hør mere